God lørdag fra stormfylte Bergen! Hadde egentlig planer om å tasse rundt i sentrum i dag, kafé og vindusshopping, men siden faren for å blåse bort kan bli ganske stor droppet vi det. Nå blir det inne-kos istedet for.
Turen i går gikk til Bien bar, noe jeg kjenner var AKKURAT det jeg lette etter! Fantastisk koselig atmosfære, rolig og retro med autentisk og orginal god mat. Ikke noe fisefint med ord og prosesser man ikke forstår eller bryr seg om, bare deilig mat fra en usedvanlig behagelig servitør. (som lignet på Sirius Black. Noe som gjorde hele opplevelsen enda bedre)
Og hvem visste at organisk vin kunne være så godt? Nøye utvalgt, helt sikkert, men jeg var overrasket. Er som regel ikke så veldig organisk av meg.
Vi endte opp med tre-retteren. Kalvebrissel, skrei og oksekjake og deilig sorbé. Akk.. God mat er den mest oppriktige form for kjærlighet, er det ikke det de sier?
I dag kjenner jeg det klør i fingrene etter å sy (veldig bra tegn) etter en vellykket fitting i går, men tar meg fri og lager en bolledeig istedet. Om det finnes noe som går bedre sammen enn orkan ute og kanelboller inne, vil jeg gjerne vite det.
Ellers skal vi lære oss å lage vårruller i dag. Stay tuned..